پریسا تبریز متولد سال ۱۹۸۳، ساکن ایالات متحده و متخصص امنیت رایانه ای می باشد . او فرزند یک پزشک تبریزی و پرستاری لهستانی است و در حومه شهر شیکاگو بزرگ شده است. پریسا تبریز در سال ۲۰۰۷ به استخدام شرکت گوگل درآمد و مدیر و متخصص امنیت در این شرکت شد که بعدها گسترش یافت و هماکنون بیش از ۲۵۰ متخصص امنیت در آن مشغول هستند.
✅بنا به گفته پریسا تبریز، او تنها وقتی که به دانشگاه رفته بود با رایانهها آشنا شد و پیش از آن وقت خود را صرف فعالیتهای هنری و ورزشی میکرده است. او به صخرهنوردی علاقهمند است و پس از پایان کارش، به باشگاه مورد علاقه خود رفته و در آنجا به تمرین میپردازد که بیشتر مشتریان این باشگاه از کارمندان گوگل هستند.
✅پریسا تبریز یکی از بزرگ ترین سلاح های گوگل و یکی از با ارزش ترین برندهای فن آوری جهان است. کار پریسا تبریز هک کردن سیستم ها و سرویس های گوگل به عنوان یک هکر «کلاه سفید» است و در خط مقدم جبهه گوگل علیه هکرهای مجرم یا «کلاه سیاه» مشغول مبارزه سایبری است.
✅به عنوان یک هکر «کلاه سفید»، کار پریسا تبریز هک کردن سیستم ها و کارمندان گوگل است تا پیش از آنکه دست هکرهای «کلاه سیاه» یا مجرمان سایبری به خلل و فرج های امنیتی گوگل برسد، آن ها را برطرف سازد. کار پریسا تبریز و تیم همراه، نجات تقریباً بیش از یک میلیارد کاربر گوگل کروم است که جزو پرمخاطب ترین و محبوب ترین مرورگرهای کنونی است.
✅خانم تبریز ۳۳ ساله، پدیده غیر عادی در دنیای فن آوری است، نخست اینکه پریسا تبریز یک زن است، که در دنیای فن آوری زنان چندان حضور پررنگی ندارند و دیگر آنکه سرپرست و فرمانده تیمی سی نفره از بزرگ ترین متخصصان امنیتی در اروپا و آمریکاست.
✅پریسا تبریز یکی از مهمترین و با ارزش ترین مهره های شرکت گوگل که شرکت گوگل لقب وی را «شاهزاده امنیت» گذاشته است.
بر همین مبناست که پریسا تبریز قادر به انتخاب لقب خود است و نام «شاهزاده امنیت» روی کارت ویزیت وی حک شده است.
✅نشریه معتبر فوربس پریسا تبریز را در سال ۲۰۱۲در میان یکی از ۳۰ چهره موفق زیر ۳۰ سال در عرصه فناوری در کنار مارک زاکربرگ، پایهگذار فیسبوک، جای داد.
✅پریسا تبریز تا پیش از آنکه در رشته مهندسی کامپیوتر وارد دانشگاه ایلی نویز شود، حتی به رایانه دست هم نزده بود، اما داستان «جان دراپر» معروف به «کاپتان کرانچ» یکی از معروف ترین هکرهای معاصر الهام بخش وی در این مسیر بود.